Jury 2020

Ondernemersjury

De kandidaten worden beoordeeld door een deskundige, onafhankelijke jury. De samenstelling van deze jury is met grote zorgvuldigheid uitgevoerd. De Haarlemse Ondernemers Prijs is van en voor ondernemend Haarlem. De juryleden zijn daarom zelf allemaal ondernemers. Zij zijn succesvol actief in verschillende branches en beroepsgroepen. Hun bedrijven zijn gevestigd in Haarlem. Juryvoorzitter van de zevende editie van de Haarlemse Ondernemers Prijs is de Haarlemse ondernemer Masha Vos. Zij was in 2018 en 2019 al jurylid en nu dus juryvoorzitter.

Onafhankelijke werkwijze

De jury heeft de opdracht en de zelfstandige bevoegdheid om binnen de wedstrijd de kandidaten te toetsen aan de deelname- en selectiecriteria. De selecties tijdens de wedstrijd liggen dus geheel bij de jury. De wedstrijdorganisatie ondersteunt de jury organisatorisch. Indien een branchegenoot van een jurylid of een ondernemer met een relatie met een jurylid ter beoordeling voorligt, dan onthoudt het betreffende jurylid zich van jurybeoordeling over die kandidaat. Alle informatie over de wedstrijd (wedstrijdcriteria, wedstrijdschema, jurysamenstelling, genomineerden en finalisten) is transparant, maar het juryberaad tijdens de wedstrijdperiode en tijdens de finale-avond is natuurlijk geheel geheim.

 

Samenstelling jury 2020

Van rechts naar links: Ray Goossens (Pro Act IT), Laura van Dijk (HOP-winnaar 2019, Laurentius College), Dirk Lange (Köster Advocaten), Masha Vos (juryvoorzitter, Vos Supermarkten), René Nelis (BDO), Mildred Hofkes (BHRM en NieuwBestuur) en Sander Borchart (BMS Auto- en Projectstoffering). Foto: Linda Llambias.