Nieuwe datum: HOP Finale-avond maandag 28 september 2020

Tickets kopen

Wie wordt dè Haarlemse ondernemer van 2020?

Wie is de meest inspirerende ondernemer van Haarlem? Wie combineert uitstekend ondernemerschap met trots op ondernemersstad Haarlem? Wie gaat topondernemers Laura van Dijk (2019), Michael Hagen (2014), Tim Várdy (2015), Erwin Miedema (2016), Paul Hoefsloot (2017) en David Jonkers (2018) opvolgen als winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs?

De zevende editie van dé ondernemersprijs van en voor ondernemend Haarlem is weer van start gegaan.  De Haarlemse Ondernemers Prijs wordt ondersteund door meer dan 30 partners, waaronder veel vooraanstaande ondernemers en bedrijven, ondernemersverenigingen en businessclubs en de HOP Vrienden.

De finale-avond is op maandag 28 september 2020 (gastlocatie: Van der Valk Hotel Haarlem). Alle informatie over de wedstrijd en de finale-avond vind je op deze website en onze Facebookpagina. Wij verwachten 250+ gasten tijdens de finale-avond.

Wedstrijd

De Haarlemse Ondernemers Prijs is in 2014 begonnen als een nieuw initiatief van een aantal bedrijven. Wie is de meest inspirerende ondernemer van Haarlem? Wie combineert uitstekend ondernemerschap met trots op ondernemersstad Haarlem?

Wedstrijd

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van de Haarlemse Ondernemers Prijs.

Nieuws

Partners

De Haarlemse Ondernemers Prijs is van en voor ondernemend Haarlem. Het initiatief wordt krachtig ondersteund door een belangrijke groep partners.

Partners