Finaleavond HOP 2017

Paul Hoefsloot winnaar HOP 2017

Ondernemer Paul Hoefsloot van JP Haarlem Delivery is gekozen tot de beste Haarlemse ondernemer van 2017!

Hij won maandag 10 april de spannende finale-avond in het bijzijn van 280 gasten uit het bedrijfsleven (waaronder velen van jullie) in de Lichtfabriek. Hij won van Matthijs van Schendelen (Endeaver Group) en Kick Willemse (Evidos). De zevenkoppige ondernemersjury onder leiding van Margot Span vond alle drie finalisten Haarlemse topondernemers. Maar een wedstrijd vraagt om een keuze. De jury vond in die definitieve selectie met name doorslaggevend het innovatieve ondernemerschap door verbreding van het traditionele meubeltransport met nieuwe services en zijn verbindende kracht als werkgever.

Begonnen als meubeltransportbedrijf is het bedrijf JP Haarlem doorgegroeid naar een full service bedrijf in de dienstverlening tussen meubelwinkels en meubelwebshops enerzijds en de meubelklant anderzijds. JP Haarlem verricht rondom het transport services als opslag, voorraadcollectie, verpakken, uitpakken, montage, schoon achterlaten en zelfs klachtenafhandeling namens de opdrachtgevers. Bij het bedrijf werken bijna 200 mensen. Naast de vestiging in de Haarlemse Waarderpolder is recent een vestiging in Tilburg geopend. Paul Hoefsloot is als ondernemer de drijvende kracht en de grote motivator, inclusief het bedenken van een Complimentenwand. Wij feliciteren Paul Hoefsloot als vierde HOP-winnaar in de geschiedenis. Bijgaand treffen jullie aan een foto van de bekendmaking van de winnaar.

De vierde editie van dè jaarlijkse ondernemerswedstrijd in Haarlem wordt ondersteund door 40 partners, waarvan velen al meerdere jaren achtereen. Vanwege de komst van zelfs 280 (!) gasten voor de finale-avond zijn binnen de Lichtfabriek zowel het Oliehuis als de grote Turbinehal ingezet. Wij spreken – evenals gisteravond tijdens de finale-avond – onze grote dank uit aan:

  • Alle tipgevers en voordragers van potentiële kandidaten
  • Alle 11 kandidaten die definitief aan de wedstrijd hebben deelgenomen
  • Alle 7 juryleden voor hun serieuze en onafhankelijke jurering
  • Alle 40 partners voor hun loyale ondersteuning van de HOP 2017
  • De HOP-partners die gastvrijheid voor bijeenkomsten hebben geboden
  • Alle personen en bedrijven die met hun kennis en diensten hebben bijgedragen aan wedstrijd, communicatie en finale-avond.

In de komende tijd zal nog het nodige beeldmateriaal beschikbaar komen via website, openbare media, sociale media en mailings.

De vijfde editie van de HOP zal eind 2017 starten en eindigen met (agendatip!) de finale-avond op maandag 9 april 2018. Meer informatie op deze website of Facebook.

Het team van de HOP 2017 (Fabienne, Charlotte, Ingrid, Sanne en ondergetekende) heeft met heel veel plezier met elk van jullie samengewerkt. Bedankt en graag tot ziens!

Artikel Haarlems Dagblad

Advertentie Haarlems Dagblad