De zes ondernemers die genomineerd zijn voor de Haarlemse Ondernemers Prijs 2018 zijn bekend. Het zijn: Charley Beerman (SalesQ), Marcel Belt (The Green Soap Company), David Jonkers (Bright River), Dennis Schuivens (Mergent), Mireille van der Sprong (Bellamy Gallery / Sprong) en
Henri Stoelman (Stoelman Papierrecycling). Deze zes Haarlemse ondernemers zijn door de jury geselecteerd uit 9 kandidaten. Zij zullen op dinsdag 6 maart mee doen aan de pitchbijeenkomst. Elk van hen krijgt dan de kans om de jury te overtuigen van zijn/haar ondernemerskwaliteiten. Daarna kiest de jury uit deze zes de drie finalisten die in de weken daarna flink “door de mangel gehaald” zullen worden. Uiteindelijk zullen zij op maandag 9 april mee doen aan de grote finale-avond in de Lichtfabriek en meedingen naar de Haarlemse Ondernemers Prijs 2018.

Belangrijke selectiecriteria bij dé ondernemerswedstrijd van en voor Haarlem zijn: inspirerend voorbeeld voor andere ondernemers, behoren tot de top in zijn/haar branche en een ondernemer waar Haarlem trots op kan zijn en die trots is op vestigingsplaats Haarlem. De wedstrijd om de Haarlemse Ondernemers Prijs wil ondernemers, ondernemerschap en Haarlems als ondernemersstad in de picture plaatsen. Dit is de vijfde editie, ondersteund door 40 partners (profit en non-profit). De jury 2018 wordt gevormd door Pieter van der Spek, Matthijs Ariens, Chris Denneboom, Marielle Van Meerwijk, Masha Vos-Pelgrom, Maarten Eikelenboom en Paul Hoefsloot.

Alle informatie en tickets bestellen voor de finale-avond via de website: www.haarlemseondernemersprijs.nl.

Haarlemse-Ondernemers-Prijs-Jury-2017
Foto: Zes topondernemers uit Haarlem gaan pitchen voor de HOP-jury. Dit is een foto van de editie 2017 met o.a. @Margot Span (juryvoorzitter 2017) en Pieter van der Spek (juryvoorzitter 2018) (foto: Noortje Dalhuijsen Fotografie).